tiistai 7. elokuuta 2012

Takaisin kotona..

Kotiuduttu on.
Eilinen meni järkyttävän väsymyksen ja päänsäryn kourissa vaikka reissussa tuli nukuttua paljon ja hyvin, keskeytyksettömiä yöunia.
Syötiin maittava aamiainen hotellissa ja nautittiin siitä että tarvitsi huolehtia vain itsestään. Nautittiin myös hotellihuoneestamme. Meille oli buukattu hieman parempi huone kuin mitä oltiin varattu. Respan tyttökin sanoi että not bad! 
Käytiin muutamassa ihanassa suklaakaupassa ja syötiin niitä sängyssä maaten ja tuotiin vielä kotiinkin.
Käveltiin lukemattomia kilometrejä päivän aikana, illalla jaloissa tuntui että olisi tehnyt jotain.
Syötiin ravintolassa ja piipahdettiin myös kuuluisassa Tivolissa. Ilta-aikaan se oli kauniisti valaistu ja me vain kuljeskelimme alueella, laitteisiin minua ei olisi saanut kirveelläkään sen verran hurjia olivat.
Niin ja käytiinhän me valokuvanäyttelyssäkin! Mies yllätti kyllä täysin suostuessaan mukaan sinne ja tykkäsi todella paljon. Kaksi tuntia saatiin kulutettua siellä aikaa eikä tuokaan valittanut kertaakaan, päinvastoin!

Kööpenhamina oli viihtyisä kaupunki. Voisin kuvitella asuvani siellä, pyöräileväni lapset pyörän etulaatikossa ja ehkä joskus uskaltautuisin liikenteen sekaan pyörälläkin, hullusta liikenteestä huolimatta. Vietettäisiin aikaa kaupungin viihtyisissä puistoissa missä paikallisetkin tuntuivat varsinkin viikonloppuna viettävän aikaa ystävien ja perheen kanssa.

Laitan kuviakin jossain vaiheessa, kunhan saataisiin aikaiseksi siirtää kuvat koneelle. Niitä on sitten taas mukava katsoa ja muistella onnistunutta reissua. Seuraavaksi suunniteltiin Pariisia kahdenkeskiseksi matkaksi. Lasten toiveissa olisi päästä Japaniin ja Tokioon. Ei paha toive sekään...

...

Tänään ilmoitin vastaanottavani opiskelupaikan ja syyskuun alusta jatkan sitten kirjoittamisen aineopintoihin. Mielenkiintoinen opiskeluvuosi tulossa siis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti