keskiviikko 1. elokuuta 2012


Perjantaina viikonloppulomalle Kööpenhaminaan! Melkein kolme päivää aikaa kävellä pitkin kaupunkia, ihailla arkkitehtuuria, nauttia suurkaupungin tunnelmasta, syödä hyvin ravintolassa, nukkua viihtyisässä hotellissa. Ja ihan kahdestaan.
Tämä reissu tulee niin oikeaan aikaan. Meistä kumpikin on niin sen tarpeessa.
Joskus sitä tarvitsee aikaa olla vain kahdestaan. Nyt on sen aika.



Kööpenhaminassahan piipahdettiin kesälomareissulla ja silloin kumpikin meistä sanoi, että tänne uudestaan. Sitten kun kuukausi sitten keksittiin, että nyt karataan hetkeksi aikaa irti arjesta oli hyvä sauma lähteä tutustumaan kaupunkiin paremmin. Luultavasti kävellään paljon. Hyvin paljon. Istutaan kahviloissa ja katsellaan kaupungin vilinää.
Ollaan vaan. Siinä se tärkein!

Huomenna riittää vielä tekemistä. Pakata lasten tavarat ja keksiä vielä omatkin mukaanotettavat. Onneksi lähdetään reput selässä vain niin ei tulee kovin suurta pakaasia täytettyä. Eikä sitä muutamaksi päiväksi niin paljoa oikeasti tarvitse..
Ja pitäisi leipoa sitten juustosarviakin. Huomasin juuri että jääkaapissa on kaksi kermaviilipurkkia joiden päiväys tietenkin on huomenna..

Nyt on hyvä fiilistellä kesäkuun kuvilla. Kohta kameran muistikortti täyttyy taas uusista kuvista...

Edit: Luvattoman paljon hölmöjä lauseita tässä postauksessa, joita en jaksa nyt lähteä muokkaamaan. Ei selkeästikään pitäisi kirjoitella tänne enää iltaisin..johan sen olen kyllä todennutkin, että kirjottajana olen enemmän aamuihmisiä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti