sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Liikuntapäiväkirja vko 12

Maanantai: -
Tiistai: Kuntojumppa; 1 h
Keskiviikko: Soololattarit; 1 h
Torstai: Kehonhallinta; 1 h
Perjantai: -
Lauantai: -
Sunnuntai: -

Vähän liikuntaa takaisin arkeen. Ja tuntui hyvältä.
Tiistain kuntojumpassa oli keppijumppaa ja kylläpä sitten oli tehokasta. Seuraavat päivät lihaksissa tuntui, että jotain on tullut tehtyä. Ja mukava tunne olikin.
Keskiviikon tanssitunti meni kyllä niin tahmeasti, ettei taas hetkeen aikaan. En tiedä oliko syynä se, että loppuviikkoa kohden minulle nousi kuume vai se, että kerta tai pari oli jäänyt välistä taas vaihteeksi. Mutta roikuin mukana väkisin ja raahasin itseni loppuun asti, vaikka välillä tuntui ettei jalka edes nouse. Tai lantio pyöri tai etten saa edes musiikista kiinni. Mutta ehkä ensi kerralla sujuvammin.
Torstain kehonhallintatunti oli ihanan tehokas. Venyteltiin ihan superpaljon ja se tuntui hyvältä. Aivan kuin olisi antanut lahjan omalle kropalleen ja niinhän sitä tavallaan annoinkin.
Perjantaina olinkin sitten jo kuumeessa, lauantaina myös ja nyt sunnuntainakin lämpö ollut vielä kohollaan. Nokka vuotaa ja sen sellaista joten nähtäväksi jää kuinka paljon ensi viikolla liikutaan. Jos ei hikijumppiin uskalla niin lenkille on pakko itsensä saada revittyä. Siis rauhalliseen kävelyyn...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti