sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Liikuntapäiväkirja vko 11

Maanantai: -
Tiistai: -
Keskiviikko:-
Torstai: -
Perjantai: -
Lauantai: Uinti/pulikointi, 3 h
Sunnuntai: -

Ihan hävettää edes postata tätä tänne blogiin. Näin epäliikunnallinen viikko, oikeasti.
Ja sitten kootut selitykset.
Maanantaina jäi aikuinen-lapsi -jumppa väliin kun kuopus oli tosi yskäinen. Ja ukkokulta tuli niin myöhään kotiin etten päässyt mihinkään aikuisten jumppaan.
Tiistaina oli kurkku kipeä ja muuten olisin kyllä jumppaan mennyt, mutta keskiviikkona oli kasvatustieteiden tentti enkä halunnut ottaa sitä riskiä että tunnin hikijumpalla saan flunssan räjähtämään täysillä päälle. Jäin siis kotiin.
Keskiviikkona tanssi jäi väliin kasvatustieteiden tentin vuoksi ja torstaina yllättävä uutinen tämän asunnon suhteen sai ajatukset ihan sekaisin joten en mennyt jumppaan vaan jäin kotiin.
Perjantaina en nyt yleensä ole missään ohjatussa jumpassa yleensäkään käynyt, mutta enpähän tehnyt mitään muutakaan. Vaikka kävelylenkki olisi kyllä voinut selvittää vähän pääkoppaa...
Lauantai pelasti viikon. Otettiin pieni irtiotto tästä kaikesta ja mentiin Flamingoon kylpylään ja hotelliin yöksi. Kolme tuntia vedessä lasten kanssa touhuten ja telmien, syvissä vesissä noita selässä ja sylissä kantaen. Ja matalassa vedessä lasten leikkiessä tein oikeasti vatsoja!! Vatsojen teko on inhokkilistani numero yksi, mutta vedessä se ei tuntunut niin pahalta, joten ajattelin ottaa kaiken hyödyn irti.
Ja sunnuntain liikunnat nolla.

Miten sitä nyt sanoisi. Tästä ei ole kuin yksi suunta ja se on ylöspäin ;)

Ja oih. Jalkakäytävillä näkyy välillä jo asvalttiakin. Pyörän kun saisi kohta kaivaa esiin! Ja kaupassa katselin tänään kunnon juoksulenkkareita itselleni. Viime kesän juoksuinnostus on siis hengissä edelleen ja odottelen vain, että kevät saapuisi ja toisi juoksukelit tullessaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti