maanantai 18. helmikuuta 2013

Liikuntapäiväkirja vko 7


Maanantai: Aikuinen-lapsi -liikunta, 45min
Tiistai: -
Keskiviikko: Kävelylenkki (3km) 50 min, selkä/vatsajumppa, 15 min
Torstai: Kehonhallinta, 1h
Perjantai: -
Lauantai: -
Sunnuntai: Kävelylenkki (5km)

Tämä viikko vaatikin oikeastaan enemmän. On helppo "turtua" rutinoituneeseen viikko-ohjelmaan, jossa tiettyinä päivinä on tietty jumppa ja menen sinne säännöllisesti.
Tällä viikolla oli toisin.
Tiistaina oli esikoisen kaverilla synttärit pulkkamäessä, jonne tarvitsi kyydin, joten auto oli ukkokullalla ja aikataulullisesti synttärit menivät tiistain jumppani päälle. Jäi siis välistä. Keskiviikkona ukkokullalla meni pidempään töissä joten en päässyt tanssitunnille, mikä hieman harmitti. Siinä tilanteessa minulla oli kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen vaihtoehto veti puoleensa. Istua sohvalla, lukea tai kirjoittaa. Toinen vaihtoehto oli se, mihin oma oloni kannusti. Lenkille lasten kanssa hop.
Ja niin me lenkkeiltiin.
Tehtiin tuttu kävelylenkki metsäpolun kautta ja piipahdettiin leikkipuistossakin. Tehoja omaan lenkkiini sain sillä että meillä oli mukana pulkka ja lapset istuivat kyydissä vuorotellen. Vedin perässäni siis intervallityyppisesti 15 kg, 30 kg ja 40 kg painoja. Ja kyllä se välillä tuntuikin!
Lapset tykkäsivät lenkistä ja niin tykkäsin minäkin! Oli mukavaa ulkoilla yhdessä lasten kanssa ja ripauksella mielikuvitusta peruslenkistäkin saa tehokkaamman...tai ainakin erilaisen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti