Lounas: Feta-munakas, täytteenä tammenlehväsalaattia ja kirsikkatomaatteja.
Oli muuten hyvää. Ja täyttävää!
Päivällinen: Avokadopastaa ja broilerin fileeleike.
Eli yksinkertainen ohje:
Keitä pasta.
Tehosekottimeen oliiviöljyä, valkosipulinkynsiä, tammenlehväsalaattia, appelsiinista puristettua mehua, kaksi avokadoa ja suolaa. Niin ja hieman oltermannia kuutioituna.
Kun pasta valmista sekoita kastike pastan sekaan ja nauti.
Siinä kastiketta valmistaessani ajattelin kuinka ihanaa on, että on aikaa tehdä sellaista. Valmistaa arkenakin jotain perusmätöistä poikkeavaa. Ettei aina ole makaronilaatikkoa tai jauhelihakastiketta tms. perusruokaa. En joka päivä ryhdy, perusruoka kunniaan, mutta aina välillä. Se piristää kummasti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti