sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Liikuntapäiväkirja vko 3


Maanantai: Aikuinen-lapsi -liikunta, 45min
Tiistai: Ballet-workout, 1h
Keskiviikko: Soololattarit, 1h
Torstai: Kehonhallinta, 1h
Perjantai: Uinti/polskuttelu, 1h
Lauantai: -
Sunnuntai: Luistelu, 45 min

Aika ideaali liikuntaviikko. Yksi täydellinen lepopäivä (sillä pakkasta melkein -30 astetta, joten pysyin visusti sisätiloissa koko päivän...), mutta muuten joka päivälle jotain.

Tuo Ballet-workout on siis dvd, jonka mukaan yritin tehdä liikkeitä. Ei ollut itku kaukana kun tätönen telkkarissa veteli liikkeensä sellaista tahtia, ettei tällainen hidas pysynyt perässä yhtään. Ja suomalainen selostajakin selosti usein väärissä kohdissa. Mutta tein sen ja olin aika lailla veto poissa sen jälkeen vaikken tehnyt edes kaikkea. Kun loppui kunto kesken!
Pientä kritiikkiä tuo dvd kyllä saa minulta. Ja itse workout myös. Ajattelin että kun kyseessä on jotain balettiin liittyvää, olisi liikkeetkin sellaisia. Ja kattia kanssa. Välillä jalkoja piti vispata ja pyörittää ja vatkata sellaista tahtia ettei kukaan balleriinakaan niitä varmasti tuohon tahtiin tee. Niin!
Mutta päätin etten ole luovuttaja. Minäpä teen sen vielä uudestaan, opin liikkeet ja ehkä joskus pysyn tahdissa mukana.

Ja mahtuipa tähän viikkoon kaksi yhteistä puuhastelua lasten kanssa.
Perjantaina uimahallissa taas ja terapia-altaassa olin tehokas ja tein samalla jaloille jumppaliikkeitä plus touhusin lasten kanssa. Ja tänään oltiin kaikki yhdessä luistelemassa ja pysyinpähän itsekin vielä pystyssä!

Jeejee, tällaisia liikuntaviikkoja lisää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti