sunnuntai 30. syyskuuta 2012


Liikuntapäiväkirja vko 39:

MaanantaiAikuinen-lapsi -jumppa kuopuksen kanssa, 45min
Tiistai: Kuntojumppa, 1h
Keskiviikko:  Soololattarit, 1h
Torstai:
Perjantai: -
Lauantai: -
Sunnuntai: -

Kuntojumpassa näkyikin sitten se, että on ollut jonkusen viikon tauko siellä käymisestä. Sen jälkeen lihakset ovat olleet kyllä niin kipeät, että oksat pois. Toisaalta sen kestää, sillä olo tunnin jälkeen oli aika loistava!

Sanotaanko näin, että lattaritunti meni ihan ok. Ohjaaja ei ehkä ole sitä tyyliä, mitä kaipaan, mutta yritän olla välittämästä tuosta seikasta. Jos jotain kritiikkiä antaisin, niin tunti on liian tekninen ja askelkuviot liian monimutkaisia tällaiselle aloittelijaryhmälle. Viimeviikon tuuraajalle tuli isot pisteet siitä, että piti homman tarpeeksi yksinkertaisena...siinä jäi tilaa hauskanpidollekin ja lantion liikkeelle. Nyt oma energiani ja huomioni menee siihen, että yritän tajuta askelkuviot...
Mutta jotain edistystä kuitenkin, sillä tuntuisin omaksuvan noita uusia askeleita jo hieman nopeammin. Ja kun kuviot sujuivat jo kutakuinkin, ehdin myös kiinnittää huomiotani siihen, että myös lantio liikkuisi.
Ja helpotti huomattavasti kun takarivissä oli muutama muukin, joka takkusi askeleissaan...

Loppuviikko menikin sitten autossa istuessa, kun olin perjantaista sunnuntaihin Venäjällä ja aika meni paljonkin siirtymisestä paikasta toiseen.

Onneksi tehokas alkuviikko pelasti paljon viikossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti