maanantai 17. syyskuuta 2012

Liikuntapäiväkirja vko 37:

Maanantai: Tanssi/koreografiaharjoituksia, 1h
                   Aikuinen-lapsi -jumppa kuopuksen kanssa, 45min
Tiistai: -
Keskiviikko: Soololattarit, 1h
Torstai: Kehonhallintatunti, 1h
Perjantai: -
Lauantai: Kävelylenkki, 30 min
Sunnuntai: -

Tiistaina tarkoituksena oli lähteä pienelle lenkille, kävellen tai juosten, mutta uurastettiinkin ukkokullan kanssa takapihalla 1,5 h. Ehkei yhtä tehokasta kuin kunnon hikilenkki, mutta loistavaa hyötyliikuntaa!

Kehonhallintatunti oli aivan paras! Ensimmäinen puoli tuntia kunnon hikijumppaa ja pidän kyseisen ohjaajan tunneista. Askelkuviot ovat tarpeeksi yksinkertaisia enkä joudu tuskailemaan oman kömpelyyteni kanssa ;) Toinen puoli tuntia käytettiin venyttelyyn ja loppurentoutukseen. Tämän tunnin jälkeen kotiin tuli kyllä tyytyväinen naisihminen. Kummastuksekseni tunnilla oli todella vähän porukkaa, näyttää siltä, että mitä tehokkaampaa ja rankempaa jumppa on, sitä enemmän on osallistujiakin. Ja silti kehonhallintatunnin kaltaiset tunnit olisivat tärkeitä itse kullekin liikkujalle...

Sanotaan näin, että edeltävän viikon liikuntoihin olen aikasta tyytyväinen. Viikonloppuna olisi saattanut tulla lenkkeiltyä enemmältikin, mutta perjantai meni autoillessa pohjanmaalle ja sunnuntai sitten takaisin kotikonnuille. Mutta hei, ei siltikään ihan huono!

Jos jotain parannettavaa tai tavoitteita pitäisi asettaa, niin keksin kyllä jotain. Paikallisen voimisteluseuran viikko-ohjelmasta on nyt selkeästi valikoitunut kolme tuntia, joilla tykkään käydä ja jotka sopivat minulle, mutta nuo muut päivät sitten usein jäävät täysin ilman liikuntaa. Että jos vaikka puolen tunnin kävelylenkin tai muutaman kilometrin juoksulenkin jaksaisi tehdä...tekisi ihan hyvää kropalle nekin meinaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti