tiistai 8. toukokuuta 2012

Siitä se lähtee..


Nykyään aamun mukavia hetkiä on se, kun olen vienyt lapset kouluun ja hoitoon ja palaan itse kotiin. Aamujen hektisyydestä johtuen jätän oman aamiaiseni hieman myöhäisemmäksi ja se on kyllä ollutkin mukava vaihtoehto. Niin rakkaita kun nuo lapset ovatkin, niin aamupalan syöminen hiljaisuudessa ja vain omat ajatukset seuranaan on vain rentouttavaa. On hyvä jatkaa päivää eteenpäin.

Koulussa on enää muutamia hajanaisia päiviä siellä täällä, joten olen asennoitunut viettämään toukokuun kotosalla. Yritys on kirjoittaa paljon. Hyvin paljon! Mutta hyvänä kakkosena tulee venäjän opiskelu. Reissussa huomasin kuinka paljon olenkaan tuon kielen opiskelua kaivannut ja ikävä kyllä huomasin myös sen, että kielitaito oli päässyt ruostumaan käytön puutteesta. Kesäkuussa siihenkin tulee muutosta kun venäläinen ystäväni tulee meille viikoksi kyläilemään, joten takuuvarma kielikylpy tiedossa :)

Opiskeluiden hektisyydestä kertonee paljon se, että käsillä olevaan tekstiini olen koskenut viimeksi melkein kuukausi sitten! Aivan luvattoman kauan mennyt avaamatta edes koko tiedostoa. Mutta nyt on tulossa muutos asiaan sillä ryhdyn työhön. Ja kirjoitan. Kirjoitan myös huomenna. Ja ehkä muinakin päivinä. Sehän se oli tarkoituksena tässä toukokuussa.

Ai niin. Ja aion lukea myös paljon runoja. Ja kirjoittaa niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti