perjantai 5. huhtikuuta 2013

Olen lukenut aivan liikaa epäergonomisessa asennossa, niskat ja hartiat niin jumissa kun olla ja voi. Ja päänsärky ilmoittelee takavasemalla olostaan. Eilen iltapäivästä ajattelin jo migreenin tekevän tuloaan kun silmissä alkoi näkyä epämääräisyyksiä, mutta pieni lepohetki auttoi.
Olen siis yrittänyt paahtaa kasvatustieteitä eteenpäin. Lukenut artikkelin toisensa perään ja yrittänyt ymmärtää lukemaani. Kirjoittanut kirjoittamisen opettamisen kurssin oppimispäiväkirjaa, tuntisuunnitelmakin pitäisi tehdä, mutta onneksi vasta toukokuuksi. Roolirunous-kurssin oppimispäiväkirja aluillaan, kokoelma ei niinkään. Ja sunnuntaina palautettavat kotitehtävätkin vielä suunnitteluasteella. Huoks ja huoks.

Mutta eilen tyhjensin lastenhuoneesta puoli jätesäkillistä tavaraa kohti kaatopaikkaa. Oikeasti.
Ja sitten pitäisi kysellä muutamalta taholta josko haluaisivat lasten leluja. Meidän kunnan evlut-seurakunta onneksi on järjestämässä lelukeräystä Eestiin ja Latviaan, joten tiedänpä mihin kuskaan ylimääräiset lelut meiltä. Kunhan vain muistaisin viedä ne sinne...

Kolmisen viikkoa muuttoon. Eikä me vielä tiedetä mihin muutetaan. Haettu kyllä on, joten toivottavasti meillä on kolmen viikon päästä katto päämme päällä. No, on meillä kaksikin eri plan b:tä, joten ei onneksi ihan toivoton tilanne olo. Vaikka stressaava kylläkin. Pitäisi kaiken ohessa jaksaa pakatakin. Ei tätä olekaan tullut viime vuosina tehtyäkään...luulisi sen luonnistuvan jo ihan helposti, mutta ei silti kuitenkaan.

Onneksi tästä alkaa viikonloppu. Ainakin saa nukkua aamulla pitkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti