sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Aamulla mietittiin että olisi kiva tehdä tänään jotain kivaa yhdessä. Ei vain olla täällä kotona kuten yleensä ja tehdä kuka mitäkin.
Ja sitten saatiin yksi älyvapaimmista ideoistamme taas.
Ideakin kyllä oli, sillä kun muutetaan rivitalosta kerrostaloon tuo grilli jää vähän niin kuin turhaksi kapistukseksi ja taitaapa kerrostaloissa yleensä järjestyssäännötkin nuo grillaamiset kieltää. Ja sitten kerrostalosta omakotitaloon vuosi sitten muuttanut äitini on kaipaillut grilliä täksi kesäksi..

Joten eiköhän me keksitä että ajellaanpas tänään pohjanmaalle grilli viemään. Lapset autoon, jossain välissä matkaa pysähdyttiin ostamaan aamupalaa ja jatkettiin matkaa. Äiteen luona ruoka ja kahvit ja sitten aika pitkälti takaisin autoon ja kohti kotia. Kilometrejä yhteensä reilut 700, joten pieneksi päiväajeluksi se oli ihan hullua tietenkin.

Mutta.
Meidän lapset ei ole moksiskaan autoilusta, on sitä ennenkin ajettu pitkiä päivämatkoja. Ja hei, äitee sai grillin ja uunituoreen kirjan ja me aika pitkälti vietettiin perheenä yhdessä aikaa istuttuamme tänään yhdessä autossa reilut kahdeksan tuntia saman päivän aikana.
Ja kotimatka oli ihan huippu. Hekotettiin ihan hulluna ja kaikilla oli hauskaa. Meikäläisellä tuntui jo vatsalihaksissa kaikki se nauraminen...

Joten. Ehkä ideana ihan hullu, mutta ihan huippujuttu meille. Eikä me nyt joka viikonloppu samaa tehtäisi, mutta tähän saumaan sopi paremmin kuin hyvin. Tästä alkaa muuttorumba, joten tämä oli hyvä lataus sitä ajatellen...

Eli älyvapaat ideat kunniaan!

Ai niin. Mä aika pitkälti ostaisin tämän. Harmi ettei ukkokulta vielä ihan innostunut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti