keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Hajanaisia ajatuksia...

Jälkikasvu kirmaa takapihalla luultavasti liian lämpimissä vermeissä. Sitä ei jotenkin voi vieläkään uskoa, että ulkona on lämmin..

Tänään oli työnäyteseminaarin viimeinen kokoontuminen ja sain opponoijaltani positiivista palautetta esseekokoelmastani. Pientä viilausta teen vielä muutaman päivän, mutta sitten saapi olla. Kaikki muukin alkaa koulun osalta olla mallillaan, joten kohta voipi hengähtää.

Tähän saumaan tuleekin hyvin matkani Venäjälle. Lauantaina aamusta on lähtö ja tiistai-iltana tulen takaisin kotiin. Jotenkin täydellinen breikki tästä arjesta ja opiskelusta tekee varmasti hyvää ja jaksaa taas.

Iltapäivät tai illat eivät ole kovinkaan tehokasta kirjoitusaikaa, huomaan. Blogiinkin tulee naputeltua vain jotain epämääräistä. Kirjoittamisesta puheen ollen...ajattelin toteuttaa toukokuussa jotain sellaista, mistä olen pitkään haaveillut. Koulun osalta homma on nyt toukokuussa aika pitkälti pulkassa muutamaa pajaa lukuunottamatta joten piti pohtia yritänkö saada jostain töitä kuukaudeksi (ukkokullalla kesäloma kesäkuun..) vai annanko kerrankin itselleni luvan kirjoittaa. Lapset hoitoon ja itse kotiin...kirjoittamaan.

Haastavinta tästä tekee se, että se vaatii suunnattomasti kurinalaisuutta. Ei muita puuhailuja vaan kaiken muun sulkeminen pois ja vain...kirjoittaa! Aika huikeaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti