keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kaaosteoria

Terveisiä kaaoksen keskeltä!

Muutettu on ja olipahan urakka. Lauantai meni muutossa ja sunnuntai vietettiin vielä vanhalla asunnolla siivoten viimeisiä tavaroita keräten. Väsymys on ollut melkoinen.

Lapset ovat nukkuneet siskonpedissä lattialla, mikä onkin ollut aika mieluinen juttu, mekin ollaan ukkokullan kanssa majailtu patjan kanssa olohuoneessa kun makuuhuone sattuu olemaan niin täynnä tavaraa. Mutta vähän kerrallaan, siinä meidän mottomme tähän hetkeen. Tavoitteena olisi, että pääsiäisen aikaan koti alkaisi olemaan järjestyksessä.

Loppusaldona muutosta jäi käteen 10 jätesäkillistä kaatopaikalle menevää tavaraa. Uskomatonta. Kierrätykseen meni suurinpiirtein 9 jätesäkillistä! Enää koskaan ei saisi päästää asioita menemään tähän jamaan, ei koskaan. Kaikestahan pitäisi ottaa opikseen joten tuossapa minulle yksi oppitunti. Jos kierrätykseen on menossa tavaraa, laita ne heti kiertoon äläkä säilö kaapeissa. Jos jokin asia näyttäisi olevan kaatopaikkatavaraa laita se ihmeessä roskikseen äläkä säilö kaapeissa.

Huomenna lapsilla on jo vapaata ja ajattelinkin suunnata jälkikasvuni kanssa Ikeaan hieman ostoksille. Muutama pyykkikori olisi hakusessa, nuo kaksi jätesäkkiä kylpyhuoneen nurkassa ei ole se esteettisin vaihtoehto näin pidemmän päälle.

Nyt pitäisi hetken aikaa paneutua vielä koulujuttuihin kunnes siirryn taas raivaamaan kaaosta ympärilläni..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti