perjantai 16. maaliskuuta 2012

Niitä näitä...

Pitäisi lähteä muokkaamaan työnäytteeni esseitä, mutta urakkaan ryhtyminen ei kiinnostaisi. Ja kuitenkin tiedän, että ryhtyessäni siihen vie työskentely taas mukanaan. Ei sinänsä stressiä sillä valmista pitäisi olla kuukauden päästä, mutta en halua jättää viimetippaan tuota puuhaa...

Tänään kävin uudella asunnollamme ja mukavana aamu-urheiluna vietin aikaani lumilapion varressa reilun puolisen tuntia, pihaan kun ei oiken päässyt ajamaan sen lumivallin läpi. Mutta onpahan urheiltu. Tie olikin sitten jäinen ja kuinkas ollakaan, liukastuin ja nyt on oikea käsi kipeä. Toisaalta ei selkeästikään liian kipeä kun tietokoneella kirjoittaminen onnistuu ihan sujuvasti ;)

Vielä lukupäiväkirjaankin päivitettävää. Tai hetken aikaa mietin voinko laittaa äänikirjoja sinne, onhan kyseessä sentään lukupäiväkirja. Mutta ehkä voin hyväksyä tämän pikkuseikan...

Eli siis viime viikonloppuna ajoimme n. 270 km katsomaan siskoni vauvaa ja lainasin kirjastosta Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittamasta kirjasta Risto Räppääjä ja Nuudelipää tehdyn äänikirjan.

Tämä oli ensikosketukseni Risto Räppääjään ja pidin kyllä todella paljon. Tarina oli mukaansa tempaava ja loistavasti kirjoitettu. Eikä ollut vain kerta tai kaksi kun nauroimme Ukkokullankin kanssa tarinan tapahtumille. Nyt lapset jo kyselevätkin koska taas lähdetään pidemmälle automatkalle ja otetaan seuraava Räppääjä kuunteluun. Siihen ei taida olla kenelläkään vastalausetta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti