keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Kevättä rinnassa!

Kylläpä on ihana auringon paiste. Tuntuu, että pimeän talven jälkeen tuo aurinko tekee ihmeitä....kuten esimerkiksi saa yllättävän väsyneeksi ;) Olen ottanut tavaksi kotityöskentelypäivinä hakea kuopuksen ja keskimmäisen kävellen hoidosta ja tuo tunnin hidas kävelylenkki on ihana. Ei ole kiire mihinkään ja voi vain nauttia auringon lämmöstä kasvoillaan. Ja kuunnella lintujen laulua. Tämä on yksi ihanimmista ajoista vuodessa kun talvi väistyy ja kevät tekee väistämättä tuloaan! (Paitsi että tuo aurinko saa kyllä esiin sen kuinka likaiset nuo ikkunat ovatkaan...)

Tänään oli viimeinen tutor-tapaaminen näytelmä -kurssin tiimoilta ja oli kiva saada kannustavaa palautetta omasta näytelmäsuunnitelmastani ja kehuja kolmesta kirjoittamastani kohtauksesta. Opettaja sanoi, että oli valmista tavaraa, ettei mitään muokattavaa. Kyllä tuntui hyvälle, ei sitä kai koskaan voi saada kannustavaa palautetta liikaa, varsinkaan jos on koko ikänsä ollut hieman epävarma itsestään. Ja kun kyseessä on ihan oikea käsikirjoittaja/ohjaaja/näyttelijä/teatterin sekatyömies, niin kehut omasta käsikirjoituksesta tuntuu hvyälle. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Otin tälle jaksolle yhden kirjallisuustieteen kurssinkin ja se tuokin mukanaan paljon lukemista melkein kirja per viikko -tahtiin. Eipä mitään, mukavaa vaihtelua, varsinkin kun lukujärjestys muutenkin näyttää melko tyhjälle. Ja tuleepahan tuo lukupäiväkirjakin päivittymään tiuhaan tahtiin ;)

Mutta nyt on pakko siirtyä arkipuuhien pariin. Pyykkirumba odottaa pyörittäjäänsä ja ruokaakin pitäisi tehdä. Ja ehkä laskea sälekaihtimet ikkuinoiden eteen, niin ei ikkunoiden likaisuuskaan haittaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti