tiistai 3. tammikuuta 2012

Hyvää alkanutta vuotta 2012!

Se olisi sitten uusi vuosi...ja uudet kujeet ehkäpä myös?
No, arki ainakin on palaillut, sillä lapset palasivat tänään kouluun, eskariin ja päiväkotiin ja minä olen viettänyt aamupäiväni mukavasti Venäjän kulttuurihistorian esseetä tehden. Nyt on meneillään juurikin se ärsyttävä vaihe, kun tuntuu ettei kerätystä materiaalista saa mitään järkevää tekstiä aikaan. Mutta kirjoitan silti. Sillä kun olen kirjoittanut sen kymmenen sivua tekstiä on helppo lähteä muokkaamaan esseetä viisisivuiseksi. Juu, ehkä hullun hommalta kuulostaa, mutta toimii.

Mutta kyllä on ollut tsemppaamista tässä kahden viikon lomailun jälkeen että on päässyt työhön kiinni. Kun oikeasti osasin lomani lomailla ja laiskotella (mikä muuten teki hyvää!!), niin tämä arki kamaline aamuherätyksineen tuntui melkoiselle kidutukselle. Esikoinenkin sanoi eilen nukkumaan mennessä, että laita äiti sitten kello herättämään... (ai miten niin olen saattanut nukkua aamuisin pitkään....)

Olin niin suunnitellut nämä tulevat kolme päivää työntäyteisiksi päiviksi täällä kotona, kunnes aamulla päiväkodilla ja eskarilla tulin muistutetuksi, että torstaina ei hoitopäiviä ole hoitajien koulutuspäivän vuoksi. Sen vuoksi juurikin minun selkeästi kannattaa istua tässä koneen ääressä bloggaamassa eikä paahtaa tuota esseetä kohti valmiimpaa. Yritän selittää tätä sillä, että kirjoittamisessa kaipaa välillä taukoja.. ;)
Ei sen puolen, ettenkö lasten kotona ollessa voisi myös olla ahkera, sillä ei tuo kolmikko äitin seuraa kaipaa enää niin..kyllä niitä rauhallisia hetkiä koneen ääressä riittää torstainakin..

Ja eilen sain elämääni myös Pellervon (Älkää kysykö, mistä nimi..).
Joululahjarahoilla siis ostin pitkään haaveilemani kannettavan tietokoneen (Älkää kysykö, miksi tietokoneellani on nimi!) (Älkääkä edelleenkään, miksi Pellervo..).
Tänään takkusin jo officen asentamisen kanssa, vaikkei se kyllä koneen vika ollut (vaan ohjelman tietenkin!). Rankkaa kun tuo perheen insinööri on töissä eikä teknisenä tukena täällä kotona..

Odotan puhelinta soivaksi tai sähköpostia saapuvaksi.
Joskus odottavan aika on hyvin pitkä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti