torstai 19. tammikuuta 2012

Tänään...

...nautin  lumisesta maisemasta. (kyllä, olen päättänyt nauttia siitä..)

...ajelin hyvin varovasti tuolla tuulen ja tuiskun keskellä.. (ja nyt soi päässä Juicen Marilyn..)

...askartelin koulussa mediatutkimuksen tunnilla kuvakollaasia. Ja vierustoverin kanssa huomattiin kuinka inspiroivaa se oli kirjoittajalle..pitäisi käyttää useammin tuollaista tekniikkaa inspiraation lähteenä. Maalailin silmieni eteen kuvaa työhuoneesta tai edes nurkkauksesta, jonka seinille voisin ripustella tuon kaltaisia kuvakollaaseja, kaavioita romaanin henkilöistä ja tapahtumista. (enkä ole koskaan ollut tuollainen, aikaisemmat tekstini ovat syntyneet, henkilöhahmot rakentuneet tarinan edetessä..)

...kuuntelin, ah niin ihanaa, nokkahuilun suloääntä. (kiitos tokaluokkalaisen ja nokkisläksyn.)

...kirjoitin esseetäni kohti valmiimpaa. Aiheena naiseus..ja ydinvirkkeenä kuka ratkaisee kuka minä olen? (Inspiraation lähteenä Merete Mazzarellan tähtien väliset viivat)

...raahasin jälkikasvuni jäälle ja ahkeroin selän hajoamisen uhalla kolmikolle luistimet jalkaan ja avittelin kahta nuorimmaista. Kuopus oli ekaa kertaa luistimilla ja meni melkoisen hyvää tahtia jo nyt. Muutaman (ja vähän useamman) kerran tuo makasi jäällä itkien, kun mä en osaa luistella..

...todettiin ukkokullan kanssa, että me ollaan säälittäviä. Lapset nukkumassa ja me istutaan sängyllä läppärit sylissä..no sentään samassa huoneessa ja vierekkäin.

...oli mukava päivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti