sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Luettua.

Tulipahan sitten vietettyä lasten hiihtoloma mukavasti influenssan kourissa..tai lapset sairastivat kukin viisi päivää, minä ja mies päästiin yhden päivän kuumeilulla. Mutta tulipahan koettua sitten tämäkin tapa viettää lomaa ;) Onneksi suunnitelmissa ei muutenkaan ollut muuta kuin kotoilua...

Jotain hyvää jos revin sairastelusta, niin olen ainakin ehtinyt lukea. Välillä naputtelin koulujuttuja eteenpäin, mutta lopulta piti jo itsekin ottaa ihan levon kannalta. Kuumeen hellittäessä oli mukava tarttua kirjaan ja olla vain.

Ja tällaiseksi toipilaslukemiseksi soveltuikin hyvin L.M. Montgomeryn Sininen Linna. Montogomeryn muusta tuotannosta poiketen ko kirja on suunnattu aikuisille vaikkakn kyllä nuo Montgomeryn tyttökirjat ovat yhtä ihania edelleenkin ;)

Sininen linna kertoo Valancy Sterlingistä, joka on äitinsä ja sukunsa alistama, elämäänsä kyllästynyt 29 -vuotias vanhapiika. Valancyn elämä muuttuu hänen kuullessaan lääkäriltään olevansa parantumattomasti sairas ja tuona hetkenä Valancy päättää elää elämänsä viimeisen vuoden täysillä ja näin hän todella tulee tekemään.

Kirja on taattua Montgomerya, kaunista kieltä ja kaunista tunnelmointia. Kirja, jonka pariin voin palata aina uudestaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti