maanantai 14. tammikuuta 2013

Liikuntapäiväkirja viiko 2

Maanantai: -
Tiistai: -
Keskiviikko: Uimahallissa lasten kanssa touhuamista 1h
                    Soololattarit 1h
Torstai: Kehonhallinta 1h
Perjantai: -
Lauantai: Kävelylenkki 5,2 km
Sunnuntai: -

Ihan mukavasti alkoi tältä vuodelta liikkumiset. Ei mitään hullua rutistusta heti alkuun, mutta ei tässä olla enää ihan laakereillakaan makoiltu. Ja ideana on edelleen vain liikkua liikkumisen ilosta. Tavoitteena ei ole laihtuminen tai kiinteytyminen vaikka kumpaakin tietenkin saa tapahtua jos niikseen tulee. Mutta kumpikaan näistä ei ole eikä tule olemaan se liikkumisen pääasia.

Parhaita tältä viikolta on tuo uimahallikäynti sekä kävelylenkki lasten kanssa.
Uimahallissa oltiin koko porukka lasten altaassa, mutta ei jääty itse kuitenkaan istuskelemaan altaan reunalle vaan riehuttiin lasten kanssa yhdessä. Otettiin juoksukilpailuja yms. joten ihan tehokasta tuokin taisi olla. Ja kun oma uintitekniikkani taitaa olla aika metsässä onnistun yleensä uidessa vain jumiuttamaan hartiani ja niskani aivan totaalisesti. Tämä uimahalliaktiviteetti siis sopii minulle paljon paremmin.

Lauantainen kävelylenkki oli mukava. Huomasimme että läheisellä pellolla menee mukavat polut ja perinteisten kävelyteiden sijaan päätimme suunnata siis pellolle. Maisemat olivat upeat ja kokeiltiinpa myös hankijuoksuakin, vaikka tuo lumi nyt aika kovaa olikin. Hauskaa meillä ainakin oli. Mutta tällaista haluan lisää. Meillä oli huippumukava iltapäivä yhdessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti