keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Juoksuaskeleita.

Kevään ensimmäinen juoksulenkki ja hyvältä tuntui.
Ja mikä parasta, oli hienoa huomata etten ollut aivan rapakunnossa. Itse asiassa viime kesään verrattuna kunto on jopa parantunut, joten syksyn ja kevään kuntojumpat ja soololattaritunnit ovat tehneet tehtävänsä!

Tämä blogi taitaa jatkossa painottua enemmänkin luettuihin kirjoihin, ruokaan ja liikuntaan, joten tässä ensimmäisenä liikuntaa.

Lenkki siis oli kevään ensimmäinen. Edellisen kerran olen juossut viime syksynä ja pitkin kevättä asfaltti on vähitellen alkanut poltella kenkien alla. Ostinpahan sitten muuton jälkeen myös kunnon lenkkarit juoksua varten ja niillä rullasikin hyvin, varsinkin kun olen jaksanut kärsivällisesti käyttää niitä kaikessa muussa, jotta saan ajettua ne sisään ennen juoksulenkkejä.

Tämän päivän nippelitiedot:
Yhteensä: 30 min, 3,9 km.

Kunto ei vielä ole niin hyvä että juoksisin putkeen monia kilometrejä, joten intervalliharjottelulla meni tämäkin lenkki:
Kävelyä 1km
Juoksua 1,5 km
Kävelyä 0,3 km
Juoksua 1 km
Kävelyä 0,1 km

Ja erittäin ylpeä olen siitä, että lenkki sisälsi enemmän juoksua kuin kävelyä! Eikä alussakaan itse asiassa olisi ollut aivan noin pitkää kävelyrupeamaa jos en olisi halunnut päästä metsäpoluille piiloon ennen kevään ensimmäisiä juoksuaskeleita. Paluumatkalla sitten juoksin jo ihmisten ilmoillakin ;)

2 kommenttia:

  1. Minäkin, vanha koululiikunnanvihaaja, löysin pari vuotta sitten liikunnan ilon. Juoksemista eivät koipeni kestä, mutta lihaskuntotreeni on jees :)

    VastaaPoista
  2. Koululiikunta sai aikoinaan itseltänikin liikuntainnostuksen katoamaan, mutta näin aikuisiällä se on noussut vähitellen esiin. Ja nyt siitä osaa jo jopa nauttia :)

    VastaaPoista