keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Kirppislöytöjä.

Onni on mukavat kirppislöydöt, kuten tämä tunika tämänaamuiselta käynniltäni tuossa läheisellä Femmatorilla. Muutamalla eurolla piristystä vaatekaappiin. Samalta käynniltä tarttui matkaan Icepeakin toppatakki esikoiselle ja Marimekon paita äidilleni. Oikeastaan lähdin kyllä metsästämään kenkien hurjakuluttaja-esikoiselle varakenkiä, mutta niitä ei tuon kokoiseen jalkaan tunnu löytyvän.

Tänään on harmaata ja sateista päivää piristänyt myös uunituore leipä sekä oma seesteinen olo pitkän matalalentojakson jälkeen. Ehkä värien myötä elämä taas piristyy, niin se tuntuu menevän vuosi toisensa jälkeen.

Onni on myös sateen myötä sulavat lumet ja ajatus takapihan pariin pääsemisestä. Vaikken miellä itseäni viherpeukaloksi, niin sormet syyhyävät päästä takapihan kimppuun..

Niin. Ja onni on terveet lapset pitkän sairastelurupeaman jälkeen.

Elämä siis hymyilee päivän harmaudesta huolimatta. Pessimistinä olen päättänyt löytää päivistäni enemmän hyviä kuin huonoja asioita. Luulisin, että joka päivä hyviä asioita löytyy listasta huonoja enemmän, kun niitä vain osaa huomata ympärillään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti